Home » Over WOD

Over WOD

Over WOD

WOD up!

WOD staat voor ‘Workout on Demand’ waar jouw doel centraal staat. WOD Amersfoort biedt outdoor personal training en duo training op locatie. Dit wil zeggen dat de trainer met materiaal een geschikte buitenlocatie zoekt bij jou in de buurt. WOD Amersfoort wordt er een persoonlijk plan opgesteld die volledig aansluit bij jouw behoeftes en doelen!   Schrijf je vandaag nog in voor een GRATIS intake en bekijk samen met de trainer de mogelijkheden van WOD Amersfoort.

Personal training Amersfoort
Personal training Amersfoort

DE trainer

Welkom bij WOD Amersfoort! Mijn naam is Matthijs Weterman, oprichter van en personal trainer bij WOD Amersfoort. Mijn passie voor fitness en training begon ongeveer 7 jaar geleden waarna ik de opleiding CIOS heb gedaan en daarna de keuze heb gemaakt om de HBO opleiding Sportkunde te volgen in Groningen. De verdieping in deze opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik er nu klaar voor ben om jou te coachen en begeleiden naar jouw doelen!

Deze Corona crisis heeft ervoor gezorgd dat ik ben begonnen met WOD Amersfoort. Onze fysieke en hiermee mentale gezondheid lijdt nu onder de pandemie. Met WOD Amersfoort worden de trainingen binnen de actuele maatregelen verzorgd en zo dicht mogelijk bij huis of gekozen locatie, zodat veel verplaatsing wordt voorkomen.

Matthijs Weterman

Personal trainer

WOD bij de hand

Het bijhouden van alle trainingen en resultaten wordt eenvoudig met de WOD App!

Personal training Amersfoort

Begin vandaag nog met trainen bij WOD Amersfoort

HET IS NU TIJD VOOR